NOU Circuit Israel 07.03.2020-14.03.2020 PLECARE DIN TIMISOARA

955 EUR / persoana

Locuri disponibile: 30

Circuit Israel

07.03.2020-14.03.2020

 

 Ziua 1. 07.03.2020 Orar de zbor Timisoara Tel Aviv – Timisoara  06:35-09:25

Sosire pe  aeroportul Ben Gurion – finalizare formalitati vamale.                      

Deplasare spre Manastirea Sf. Sava - unde se pastreaza neschimbat modul de viata inca de pe vremea Imparatului Constantin. Manastirea Sf. Sava (Marea Lavra a Sf. Sava cunoscuta ca Mar Saba din pustiul Iudeii, intemeiata in anul 478, de Sf. Sava cel Sfintit. Una din refacerile manastirii a fost facuta cu banii trimisi de Domnitorul Neagoe Basarab prin Egumenul Ioachim Valahu si ulterior prin contributiile Domnitei Ruxandra, sotia lui A. Lapusneanul si fiica lui Petru Rares..

Pranz traditional Palestinian (optional).

Vizitam Biserica Nasterii Domnului (Biserica Ortodoxa a Nativitatii), Cripta unde s-a nascut Iisus, inchinare la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului “BELEMITA“ -  singura icoana in care Maica Domnului zambeste, de bucuria Nasterii Domnului. Este cea mai veche biserica crestina din Tara Sfanta. Locul Nasterii Mantuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colturi daruita in 1717 de Domnitorul Tarii Romanesti Nicolae Mavrocordat.

Cina si cazare in Bethleem. 

Ziua 2 - 08.03.2020         

Mic dejun. Vizitarea Ierusalimului. Mergem pe Muntele Maslinilor, vizitam Biserica Mica Galilee (locul unde Iisus si Sf. Apostoli poposeau impreuna cu pelerinii din Galileea, inainte de intrarea in cetate la marile sarbatori), tot aici este marcat locul unde Mantuitorul a aparut a treia oara in mijlocul apostolilor dupa Inviere. Aici ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului ‘’Maica Domnului Galileanca’’), Manastirea Eleon (locul ridicarii la cer a Maicii Domnului), cu o priveliste panoramica superba, apoi inchinare la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul, (unde a avut loc cea de a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul). Vizitare Gradina GHETSIMANI cu Biserica Natiunilor (locul unde se afla piatra pe care a stat Iisus inaintea prinderii sale), Biserica Mormantul Maicii Domnului, unde dupa coborarea a 48 de trepte, se va inchina la locul Mormantului Maicii Domnului si Icoanei Facatoare de Minuni Maica Domnului “IERUSALEMITA”. Pranz optional.

Vizitare Biserica Sfantului Mormant, numita si Qiyama in limba araba.

Mergem pe Via Dolorosa (Calea Crucii sau Drumul Durerii) cu cele 14 statii/popasuri, fiecare popas marcand un eveniment de sacra memorie pentru intreaga Crestinatate.  Aici se vor vizita Golgota, Piatra Ungerii, Mormantul Domnului, Biserica Invierii, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, Paraclisul Sutasului, Paraclisul lui Adam.

Cina si cazare in Bethleem .

 Ziua 3 09.03.2020

Mic dejun si eliberarea camerelor. Deplasare spre Nazaret – inchinare Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil (Izvorul Fecioarei Maria) si in Biserica Catolica “Buna Vestire” (locul casei Sfintei Familii) – atelierul Sf. Iosif. Deplasare in Cana Galileii – inchinare la Biserica Greco – Ortodoxa (pe locul casei lui Simion Cananitul) unde a avut loc prima minune (prefacerea apei in vin la Nunta din Cana Galileii).  Ne oprim la Yardenit pentru botez in raul Iordan. Pranz - peste Sf. Petru (optional). Ne indreptam spre Tiberias. Plimbare cu barca pe Marea Galileii (copie a celei de pe timpul lui Iisus (optional). Vizitam Biserica Sfanta Magdalena cu cei 12 Apostoli (biserica cu hramul Sfintilor Apostoli si Maria Magdalena este infiintata pe locul unde Sf. Petru si Maria Magdalena participau impreuna cu Mantuitorul la predicile din zona Capernaum Marea Galileii). In functie de timpul disponibil, putem vizita Capernaum - Cetatea Domnului (orasul iubit de catre Iisus), Biserica Sf. Petru si Tabgha (locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti pentru  mai mult de 5.000 de oameni).

Cina si cazare in Tiberias.

 Ziua 4 -10.03.2020                  

Mic dejun si eliberarea camerelor. Plecare spre Domus Galilea. Domus Galilea sau Casa Galileii este situată pe vârful Muntelui Fericirilor, la nord de Capernaum și  Marea Galileii.

 Este un loc de întâlnire creștină folosit pentru seminarii și convenii.Se pleaca spre Muntele Tabor unde se viziteaza  Biserica Ortodoxa “Schimbarea la fata” - locul schimbarii la fata a Domnului, inchinare la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului. Deplasare spre Haifa, oras – port la amplasat intre Marea mediterana si Muntele Carmel, unde vizitam Gradinile suspendate din Baha’i impresionante prin grandoare si design. Vizitam Lida, cetatea fiind una dintre importantele cetăţi cucerite de Macabei (I Macabei 11, 34). Romanii i-au conferit privilegii politice şi statut de oraş, cu numele Diospolis. În Lida, Sfântul Petru l-a vindecat pe Enea care era paralitic de opt ani (Faptele Apostolilor 9, 32-35). Această minune a avut ca efect convertirea multor locuitori ai cetăţii, astfel că în Lida s-a înfiripat de timpuriu o comunitate creştină. Aici vizitam Biserica Ortodoxa “Sf. Mare Mucenic Gheorghe”unde este mormantul acestuia.

Cina si cazare in Hebron sau Bethleem.

Ziua 5. 11.03.2020

 Dupa micul dejun ne vom indrepta catre Ein Karem - patria  Sfantului Ioan Botezatorului, unde ne vom inchina la  Biserica Sf. Ioan Botezatorul – locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul, locul unde se afla casa Elisabetei si a lui Zaharia, locul unde s-a nascut Ioan Botezatorul. Mergem si la  Biserica Vizitarii (locul intalnirii Maicii Domnului cu Elisabeta).

Vom vizita apoi Manastirea “Sf. Simion” Katamon.

Cina si cazare in Bethleem sau Hebron.          

Ziua 6. 12.03.2020

Mic dejun. Deplasare spre Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Manastirea “Dudu lui Zaheu”, apoi ne deplasam spre Muntele Ispitirii unde avem o priveliste panoramica a Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii (locul unde Iisus a fost ispitit de Satana de 3 ori si a postit 40 de zile). Vizita si inchinare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Pranz optional. Plecare spre Marea Moarta - timp liber.

Continuam cu vizitarea Asezamantului Romanesc din Ierusalim.

Cina si cazare in Hebron.

 Ziua 7. 13.03.2020    

 Mic dejun. Ne deplasam catre Hebron pentru a vizita moscheea cu mormintele patriarhilor din Vechiul Testament, Abraham, Isaac si Iacov, impreuna cu sotiile lor. Ne deplasam spre Biserica Ruseasca din Valea Mamvri, locul unde Sfanta Treime s-a aratat dreptului Avraam. Stejarul Mamvri sau templul Ramat El-Halil, un loc binecunoscut din Biblie în care întâlnim şi o mănăstire ortodoxă. Este o mănăstire rusească, cu o biserică cu trei altare, care dateaza de la începutul secolului nostru. 

Hebron este unul dintre cele mai sfinte locuri, cinstit de crestini, evrei si musulmani. Vom continua cu vizitarea Ierusalimului, in functie de disponibilitate si ne vom reinchina la Biserica Sfantului Mormant si timp liber in bazarul din vechiul Ierusalim. Ne indreptam  spre Ierusalim pentru reinchinare la Mormantul Sfant.

Ziua 8. 14.03.2020 – Zbor Tel- Aviv – Timisoara

Transfer aeroport Ben Gurion unde, dupa efectuarea formalitatilor de frontier, vom decola spre Timisoara. Orar de zbor: 10:15-13.35

Tarif:  955 EURO/ persoana cu bagaj de cala

Supliment camera single: 400 euro/ persoana

Servicii incluse:

 • Bilet avion Timisoara -Tel Aviv– Timisoara
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj mic de mana si bagaj de cala 20 kg.
 • Pe toata durata circuitului transport cu autocar modern cu A/C
 • 7 nopti cazare + demipensiune
 • Ghid licentiat si asistenta turistica in limba romana
 • Intrari la obiectivele turistice din program

Servicii neincluse:

 Transport pentru Muntele Tabor – 10 EUR.

 • Transport pentru Manastirea Sf. Sava – 10 EUR.
 • Tips: 5 EUR/persoana/zi pentru ghid, sofer, personal hotelier. Se achita ghidului la sosire in Israel.
 • Camasa : 5 EUR.
 • Asigurare de calatorie – ESTE OBLIGATORIE.

 Servicii optionale:

 • Plimbare cu barca pe Marea Galileei (copie a celei de pe timpul lui Iisus)-De la 10 EUR/pers.
 • Masa de pranz - masa traditionala - peste Sf. Petru – de la 25 EUR/pers.
 • Masa Traditionala Palestiniana si alte pranzuri in localuri specializate pentru mese turistice – aprox. 15- 20 EUR/pers/zi

 Aceste servicii vor fi comandate si achitate ghidului la consumul acestora.

 Atentie: 

Tariful este calculat pentru un grup de min. 30 persoane. In cazul in care grupul este mai mic, agentia de turism isi rezerva dreptul de a recalcula tariful sau de a reprograma circuitul.

Documente obligatorii: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Atenție:  Prezentarea la aeroport se va face cu cel puțin 3 ore înainte de ora decolării!!!  (în sala de plecări Aeroportul Timisoara).

Agentia poate schimba programul in functie de aglomeratie si de orele de vizitare a atractiilor turistice.

Agentia nu este responsabila de problemele care pot interveni la intrarea in Israel. 

Tariful este valabil in timp real. Acesta poate suferi modificari datorita schimbarii tarifelor de transport aerian.

 

Ziua 1

 Ziua 1. 07.03.2020 Orar de zbor Timisoara Tel Aviv – Timisoara  06:35-09:25

Sosire pe  aeroportul Ben Gurion – finalizare formalitati vamale.                      

Deplasare spre Manastirea Sf. Sava - unde se pastreaza neschimbat modul de viata inca de pe vremea Imparatului Constantin. Manastirea Sf. Sava (Marea Lavra a Sf. Sava cunoscuta ca Mar Saba din pustiul Iudeii, intemeiata in anul 478, de Sf. Sava cel Sfintit. Una din refacerile manastirii a fost facuta cu banii trimisi de Domnitorul Neagoe Basarab prin Egumenul Ioachim Valahu si ulterior prin contributiile Domnitei Ruxandra, sotia lui A. Lapusneanul si fiica lui Petru Rares..

Pranz traditional Palestinian (optional).

Vizitam Biserica Nasterii Domnului (Biserica Ortodoxa a Nativitatii), Cripta unde s-a nascut Iisus, inchinare la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului “BELEMITA“ -  singura icoana in care Maica Domnului zambeste, de bucuria Nasterii Domnului. Este cea mai veche biserica crestina din Tara Sfanta. Locul Nasterii Mantuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colturi daruita in 1717 de Domnitorul Tarii Romanesti Nicolae Mavrocordat.

Cina si cazare in Bethleem. 

Ziua 2

Ziua 2 - 08.03.2020         

Mic dejun. Vizitarea Ierusalimului. Mergem pe Muntele Maslinilor, vizitam Biserica Mica Galilee (locul unde Iisus si Sf. Apostoli poposeau impreuna cu pelerinii din Galileea, inainte de intrarea in cetate la marile sarbatori), tot aici este marcat locul unde Mantuitorul a aparut a treia oara in mijlocul apostolilor dupa Inviere. Aici ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului ‘’Maica Domnului Galileanca’’), Manastirea Eleon (locul ridicarii la cer a Maicii Domnului), cu o priveliste panoramica superba, apoi inchinare la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul, (unde a avut loc cea de a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul). Vizitare Gradina GHETSIMANI cu Biserica Natiunilor (locul unde se afla piatra pe care a stat Iisus inaintea prinderii sale), Biserica Mormantul Maicii Domnului, unde dupa coborarea a 48 de trepte, se va inchina la locul Mormantului Maicii Domnului si Icoanei Facatoare de Minuni Maica Domnului “IERUSALEMITA”. Pranz optional.

Vizitare Biserica Sfantului Mormant, numita si Qiyama in limba araba.

Mergem pe Via Dolorosa (Calea Crucii sau Drumul Durerii) cu cele 14 statii/popasuri, fiecare popas marcand un eveniment de sacra memorie pentru intreaga Crestinatate.  Aici se vor vizita Golgota, Piatra Ungerii, Mormantul Domnului, Biserica Invierii, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, Paraclisul Sutasului, Paraclisul lui Adam.

Cina si cazare in Bethleem .

Ziua 3

 Ziua 3 09.03.2020

Mic dejun si eliberarea camerelor. Deplasare spre Nazaret – inchinare Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil (Izvorul Fecioarei Maria) si in Biserica Catolica “Buna Vestire” (locul casei Sfintei Familii) – atelierul Sf. Iosif. Deplasare in Cana Galileii – inchinare la Biserica Greco – Ortodoxa (pe locul casei lui Simion Cananitul) unde a avut loc prima minune (prefacerea apei in vin la Nunta din Cana Galileii).  Ne oprim la Yardenit pentru botez in raul Iordan. Pranz - peste Sf. Petru (optional). Ne indreptam spre Tiberias. Plimbare cu barca pe Marea Galileii (copie a celei de pe timpul lui Iisus (optional). Vizitam Biserica Sfanta Magdalena cu cei 12 Apostoli (biserica cu hramul Sfintilor Apostoli si Maria Magdalena este infiintata pe locul unde Sf. Petru si Maria Magdalena participau impreuna cu Mantuitorul la predicile din zona Capernaum Marea Galileii). In functie de timpul disponibil, putem vizita Capernaum - Cetatea Domnului (orasul iubit de catre Iisus), Biserica Sf. Petru si Tabgha (locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti pentru  mai mult de 5.000 de oameni).

Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 4

 Ziua 4 -10.03.2020                  

Mic dejun si eliberarea camerelor. Plecare spre Domus Galilea. Domus Galilea sau Casa Galileii este situată pe vârful Muntelui Fericirilor, la nord de Capernaum și  Marea Galileii.

 Este un loc de întâlnire creștină folosit pentru seminarii și convenii.Se pleaca spre Muntele Tabor unde se viziteaza  Biserica Ortodoxa “Schimbarea la fata” - locul schimbarii la fata a Domnului, inchinare la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului. Deplasare spre Haifa, oras – port la amplasat intre Marea mediterana si Muntele Carmel, unde vizitam Gradinile suspendate din Baha’i impresionante prin grandoare si design. Vizitam Lida, cetatea fiind una dintre importantele cetăţi cucerite de Macabei (I Macabei 11, 34). Romanii i-au conferit privilegii politice şi statut de oraş, cu numele Diospolis. În Lida, Sfântul Petru l-a vindecat pe Enea care era paralitic de opt ani (Faptele Apostolilor 9, 32-35). Această minune a avut ca efect convertirea multor locuitori ai cetăţii, astfel că în Lida s-a înfiripat de timpuriu o comunitate creştină. Aici vizitam Biserica Ortodoxa “Sf. Mare Mucenic Gheorghe”unde este mormantul acestuia.

Cina si cazare in Hebron sau Bethleem.

Ziua 5

Ziua 5. 11.03.2020

Dupa micul dejun ne vom indrepta catre Ein Karem - patria  Sfantului Ioan Botezatorului, unde ne vom inchina la  Biserica Sf. Ioan Botezatorul – locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul, locul unde se afla casa Elisabetei si a lui Zaharia, locul unde s-a nascut Ioan Botezatorul. Mergem si la  Biserica Vizitarii (locul intalnirii Maicii Domnului cu Elisabeta).

Vom vizita apoi Manastirea “Sf. Simion” Katamon.

Cina si cazare in Bethleem sau Hebron.

Ziua 6

Ziua 6. 12.03.2020

Mic dejun. Deplasare spre Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Manastirea “Dudu lui Zaheu”, apoi ne deplasam spre Muntele Ispitirii unde avem o priveliste panoramica a Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii (locul unde Iisus a fost ispitit de Satana de 3 ori si a postit 40 de zile). Vizita si inchinare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon.

Pranz optional. Plecare spre Marea Moarta - timp liber.

Continuam cu vizitarea Asezamantului Romanesc din Ierusalim.

Cina si cazare in Hebron.

Ziua 7

Ziua 7. 13.03.2020       

Mic dejun. Ne deplasam catre Hebron pentru a vizita moscheea cu mormintele patriarhilor din Vechiul Testament, Abraham, Isaac si Iacov, impreuna cu sotiile lor. Ne deplasam spre Biserica Ruseasca din Valea Mamvri, locul unde Sfanta Treime s-a aratat dreptului Avraam. Stejarul Mamvri sau templul Ramat El-Halil, un loc binecunoscut din Biblie în care întâlnim şi o mănăstire ortodoxă. Este o mănăstire rusească, cu o biserică cu trei altare, care dateaza de la începutul secolului nostru. 

Hebron este unul dintre cele mai sfinte locuri, cinstit de crestini, evrei si musulmani. Vom continua cu vizitarea Ierusalimului, in functie de disponibilitate si ne vom reinchina la Biserica Sfantului Mormant si timp liber in bazarul din vechiul Ierusalim. Ne indreptam  spre Ierusalim pentru reinchinare la Mormantul Sfant.

 

Ziua 8

Ziua 8. 14.03.2020 – Zbor Tel- Aviv – Timisoara

Transfer aeroport Ben Gurion unde, dupa efectuarea formalitatilor de frontier, vom decola spre Timisoara. Orar de zbor: 10:15-13:35

Locuri:
30
Date de plecare:
2020-03-07
Tarif de la

955 EUR

NOU Circuit Israel 07.03.2020-14.03.2020 PLECARE DIN TIMISOARA


Detalii rezervare

Pret total
1910 EUR


Servicii incluse

-Taxe de aeroport
-Bagaj mic de mana si bagaj de cala 20 kg.
-Pe toata durata circuitului transport cu autocar modern cu AC
-7 nopti cazare + demipensiune
-Ghid licentiat si asistenta turistica in limba romana
-Intrari la obiectivele turistice din program

Servicii optionale

-Tips: 5 EURpersoanazi pentru ghid, sofer, personal hotelier. Se achita ghidului la sosire in Israel.
-Camasa : 5 EUR

Politica de anulare

Pentru anulari cu 30 de zile inainte de checkin penalizarea este de 100.00% din costul rezervarii.