Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiwww.vikingturizm.com

Localizare:
Aeroportul Antalya: 55 KM, Centru oras Antalya: 45 KM,

Descriere:
Este central situat în Kemer - Antalya. Conceptul de All Inclusive din 2012.
Distanta pana in orasul Antalya este la 45 km iar pana la aeroport este 55 km. Hotelul are plaja cu pietricele si piscine pentru adulti si copii.

Hotelul este format din doua cladiri. Principala si cladirea anexa. Cladirea principala are 31 camere, cladirea anexa are 14 camere. Hotelul dispune de 45 camere. În fiecare camera, disponibilitate de doorlock electronice, aer conditionat, balcon, telefon direct, minibar, sat-tv, uscator de par, baie / wc, seif (cost suplimentar), prosop cu schimbare zilnica, lenjerie de pat de 3 ori pe saptamâna.

Servicii:
Restaurantul principal:
Bufet deschis
09:00-19:00 Beach Bar
10:00-23:00 restaurant Bar
07:30-10:30 mic dejun
Masa de prânz: 12:30-14:00
Cina: 19:30-21:30

Servicii:
Bauturi alcoolice si non-alcoolice locale, ceai si cafea. Sucuri de fructe concentrate. Muzica live seara o data pe saptamâna. Sezlonguri, umbrele de soare si saltea la piscina si pe plaja.
Servicii suplimentare cu taxa: Bauturi importate, allkinds de coctail, înghetata. Sucuri proaspete de fructe. Espresso, Cappuccino, cafea turceasca, Irish cafea. Seif, telefon, Fax, fotocopie. Curatatorie chimica si toate serviciile de spalatorie. Doctor, transport, Închirieri masini. Servicii de babysitting.

Plaja & piscina:
O piscina pentru adulti si una pentru copii. Adâncimea piscinei este de 145 cm iar pentru copii de 40 cm. Pe plaja, umbrele, sezlonguri, dus, WC si barul de pe plaja este gratuit. De asemenea, oaspetii nostri pot obtine gratuit prosoape de plaja la receptia hotelului nostru.
Divertisment; O zi pe saptamâna oferim oaspetilor nostri o seara de gala, cu muzica live si un bufet deschis.
Alte detalii; Nu permis animale de companie in hotel. Free Wifi

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 169.5 /pers

RIXOS SUNGATE HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 310.5 /pers

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 346.5 /pers