Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Timisoara este situat chiar in centrul orasului Timisoara, cu vedere la Piata Operei si la cativa pasi de principalele puncte de atractie ale orasului. 
Reamenajat si renovat recent. Hotel se identifica, mai mult ca niciodata, cu orasul al carui nume il poarta: cosmopolit, conectat, surprinzator si efervescent. Hotelul este cel mai mare din oras, cu 191 de camere si 18 apartamente. 
Lumina calda si decorul minimalist, detaliile fine care insotesc pe tot parcursul calatoriei, fac sederea o placere, indiferent de motivul vizitei. Hotelul pune la dispozitie camere quality si deluxe, ambele variante cu un confort ridicat si cu servicii alaturate, care asigura relaxarea si linistea mult dorita.
In interiorul Hotelului Timisoara, se poate savura o selectie de preparate ale caror gusturi atent combinate vor surprinde placut. Cu un specific usor mediteranean, bucatarii Upside a Taste more folosesc ingrediente proaspete, pe care le gatesc dupa retete gAendite cu grija, in asa fel incAet fiecare aroma sa fie tratata cu seriozitate.
Pe baza unei filosofii a relaxarii, concentrate pe linistea mintii si a trupului, zona de Wellness si SPA este un sanctuar dedicat oaspetilor. Sala de sport, doua cabinete de masaj, o sauna turceasca si una uscata, bazinul interior cu doua dusuri tematice, dar si zona de relaxare si tratamentele corporale sunt servicii care fac parte din oferta Hotel Timisoara.
Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Perla Doro

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 517.5 Lei/pers

Hotel Koronna

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 868 Lei/pers

PACIFIC

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 610.5 Lei/pers