Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiBoutique Hotel Fabesca se afla in statiunea Sovata si are design minimalist. Ofera un restaurant a la carte cu preparate din bucataria mediteraneana. 

Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice.
Camerele au design de inspiratie mediteraneana si ofera aer conditionat, paturi spatioase, cu saltele din spuma cu memorie, TV prin cablu, minibar si birou. 

Baile private includ accesorii moderne si au pereti de sticla si articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera vedere la padure.                                                                                Restaurantul a la carte are design contemporan eclectic, cu o atmosfera de pub, oferind o teras si o vinarie. 
Meniul restaurantului ofera elemente inovatoare pregatite de maestrul-bucatar al hotelului, iar dimineata, oaspetii pot comanda micul dejun. 

De asemenea, oaspetii se pot relaxa in coffee lounge-ul elegant, care are si o biblioteca.
Pentru evenimente corporatiste, cum ar fi conferinte, simpozioane, gale sau activitati de team-building, hotelul ofera o sala de conferinte cu o capacitate de 90 de locuri, cu design minimalist. 

Personalul receptiei de la Boutique Hotel Fabesca este disponibil nonstop, iar la cerere si la un cost suplimentar este oferit un serviciu de transfer de la/ la aeroport.

Acest hotel este situat intr-o zona renumita pentru facilitatile sale balneare cu efecte terapeutice.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Vila Ursul Negru

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 348 Lei/pers

VILA NOBLESSE

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 427.5 Lei/pers

Vila Ursul Negru

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 351 Lei/pers